Home Nyheter LFK rykker ikke ned

LFK rykker ikke ned

LFK beholder sin plass i 5.div også neste sesong. Lillesandslaget endte nest sist på tabellen etter årets seriespill og var på vei ned til 6.divisjonsspill neste år. Men ettersom Marnardal IL som vant 6.div avd 2 ikke ønsket å rykke opp, ble LFK tilbudt plassen i 5.div. Dette tilbudet har klubben nå selvsagt takket ja til, noe som betyr at vi også neste år kan se frem mot lokaloppgjør mot både LIL og Birkenes.

Årets sesong har vært begredelig på mange måter, men likevel svært lærerik. LFK vil utvilsomt komme styrket ut av den tunge 2015-sesongen som har vært tung både sportslig og sosialt. Men nå snur vi skuta og skal vise oss fra en bedre side allerede i 2016. Vi er allerede i gang med forberedelser til neste år der vi også selvsagt skal ha et 2.lag i 6.div.

Nå gleder vi oss skikkelig til våren!