Home LFK Junior LFKs lag i Kick-off 2016 i Birkenesparken

LFKs lag i Kick-off 2016 i Birkenesparken

Birkenesparken badet i sol lørdag da BIL inviterte på Kick-off for de lokale lagene i området. LIL,Birkenes IL, Herefoss, Høvdingen og selvsagt LFK deltok.

Vi stilte med 4 lag som spilte 3 kamper hver. Av de 12 kampene vant LFK 10 av dem. Ikke viktig i det store bildet selvsagt, men veldig moro for guttene og den ene jenta som er med på G7-2-laget vårt (tøff jente!).

Takk til alle foreldre og trenere som stilte opp. Og tusen takk til Birkenes IL for et flott arrangement!

LFK G7-1

LFK G7-2

LFK G8 (dette laget slapp ikke inn et eneste mål på de 3 kampene de spilte, og scoret mer enn 5 mål i hver kamp!)

LFK G9 - De største av "de små" -  disse guttene har begynt å spille skikkelig underholdende fotball. Ta en tur i Holta og se på disse når serien begynner!