Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater LFK viste moral og vant

LFK viste moral og vant

Rygene – LFK 3-4 (0-2) En berg-og dalbane-kamp endte godt, og LFK hentet til slutt hjem 3 poeng fra Rygene torsdag kveld.

Brødre: 3 målsscorer Dominik og sisteskanse Rafal Brzezianski kunne juble for 3 nye poeng. Begge bidro i hver sin kant av banen. (Foto: LFK)

 

 

 

Som vanlig ble det en målorgie når disse to lagene møtes. Våre gutter kom som en rakett ut av startblokkene og satte et voldsomt press på Rygene fra første sekund. Rygene sleit med å stå imot presset og allerede etter 7 minutter ga det uttelling. Og man skulle vel ikke tro det før du får se det, men de som var der så det: LFK scoret på en corner! Og attpåtil mot Rygene! Det har trolig aldri skjedd før, desto mer gledelig. Vår nykommer Sampsa Lohiniva stanget inn sitt første mål i LFK-drakta på hjørnesparket. Etter det, fortsatte dominansen. Halvveis ut i omgangen ble dagens mann, Dominik Brzezianski, spilt gjennom som på elegant vis og satte ballen kontrollert nede i motsatt hjørnet for keeper. Det ble bare med disse 2 målene i løpet av de første 45 minuttene, men det burde vært mer.

Pausepraten: 0-2-ledelse og god stemning. (Foto LFK)


Rygenes nye trener, Christian Strusshamn, hadde nok gitt sine gutter en skikkelig hårføner i pausen, for de gule fremstod helt annerledes i 2.omgangen. Samtidig som Rygene hevet seg, begynte det å spre seg en viss nervøsitet i LFK-laget. Det hjalp ikke at Rygene fikk en straffe av det billige slaget etter 55 minutter som ble ekspedert i mål. Bare 9 minutter senere fikk hjemmelaget en ny scoring, og kampen som LFK hadde stålkontroll på ble plutselig kjempevanskelig.

Kollapsen så ut til å være komplett da hjemmelaget tok ledelsen med et kvarter igjen å spille. Men så plutselig skjedde noe. Det var «samling i bunn»-stemning og våre sortkledde riddere reiste seg igjen. Praten kom tilbake, gløden var der, gnellen i taklingene hørte vi igjen…og ikke minst pasningene begynte å sitte. Gang på gang var vi frempå. Kushtrim «Lynet» Maxharraj spilte seg til store muligheter og bidro stort i angrepsspillet. Og endelig i det 83.min kom utlikningen. Et herlig innlegg fra høyrekanten fløy ballen gjennom luften før Dominik Brzezianski pannebrasket ballen i nettet bak Rygene-keeperen. Hans 2.mål denne kvelden. Plutselig stod det 3-3 og nå kjente LFK blod på tann. Gutta kjempet heroisk for å ta hjem seieren. Og der Bayern München har sin Lewandowski så har LFK sin Brzezianski, for i det 90.minutt så var han frempå igjen. Han driblet seg gjennom Rygene-forsvaret og satte ballen klokt til side for hjemmekeeperen. Ikke noe hokus pokus, bare ren pasning inn i nettet. 3-4!

3-3-utlikning: Innlegget lander på hodet til Dominik som header i mål i denne situasjonen (Foto: LFK)


I sluttminuttene prøvde Rygene febrilsk å slå tilbake, men våre gutter stod imot til dommeren blåste av kampen. Herlig innsats!

LFKs lag: Rafal Brzezianski, Sampsa Lohiniva , Mats Schanke, Dan Christian Birkeland, Stanley Ntiamoah , Yasir Afaan, Jon Inge H Nilsen, Stian Amundsen, Kushtrim Maxharraj, Boye Buckingham, Dominik Brzezianski

Benyttede innbyttere: Nani Atle, Ivar Østerås, Shun Phat Nham

 

Nå gleder vi oss Vindbjart 3 kommer på besøk i Holta torsdag neste uke. Avspark kl 20:00

 

Toppscorerlista:

4 mål - Dominik Brzezianski

1 mål - Boye Buckingham

1 mål - Sampsa Lohiniva

 

Jon Inge (nr 12) mottar ballen, legger tilbake...vi dominerte 1.omgangen totalt. (Foto: LFK)