Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater B-laget åpnet med hjemmetap

B-laget åpnet med hjemmetap

LFK2-Lia 2-4 (2-1) Go'gutta fortjente poeng i serieåpningen, men Lia vant til slutt med sin vante medisin.

 

 

 

Lia scoret først etter allerede 7 minutter. Etter et LFK-angrep kontret Lia, det ble slått en fin crossball over på bakerste der en Lia-spiller bredsider ballen i kassa bak Morten i Lfk-buret og det stod 0-1. Det første kvarteret hang hjemmelaget i tøylene og hadde nok med å forsvare seg. Men etter det så begynte våre sorte riddere å vinne dueller. Spillet var ikke veldig bra, men hjemmelaget gjenvant ballen ofte høyt i banen og skapte en del sjanser. Og i det 23.minuttet scoret spillende lagleder Roy Kenneth Jenssveen (!?) et spillemål  – det har ikke har skjedd han scoret to mål borte mot Høvdingen i 2012. "Ungfolen" fikk ballen 25 meter fra mål og så at Lia-keeperen stod lang ute. Han lukket øynene, klemte til og håpet på et mirakel. Og ballen fløy i en perfekt luftlinje over keeperen og bøyde seg ned rett under tverrliggeren, og plutselig stod det 1-1.

Kun 5 minutter gikk hjemmelaget opp i ledelsen da Nani Atle fikk ballen på hjørnet av 16-meter, vedte opp og curlet ballen perfekt opp i vinkelen med sin presise venstrefot. Det var en kandidat til årets mål vi var vitne til. 2-1 og resultatet stod til pause.

2.omgangen var jevnspilt, men som forventet flyttet Lia sine høyeste spillere opp i banen og begynte å slå, om mulig, enda flere langballer - selvsagt ikke verdens mest underholdende fotball, men denne kvelden var det effektivt. 3 ganger klarte de å putte med sin kjedelige vante medisin. Vi visste hva som kom, men klarte likevel ikke å stå imot. Så all ære til Lia som tok med seg alle 3 poengene til Vikkilen. B-gutta hadde noen gigantsjanser i 2.omgang til å score 2 og 3 mål, og så skulle vi hatt et straffespark også, men sånn er fotballen. Nå er det bare å se fremover mot lørdag når gutta skal til Justvik i årets første bortekamp.

Toppscorer B-laget:

1 mål – Nani Atle

1 mål – Roy Kenneth Jenssveen