Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Oppdatering på B-laget etter 3 kamper

Oppdatering på B-laget etter 3 kamper

Go’gutta startet sesongen med 2-4-tap mot Lia. Våre mål ble scoret av Roy Kenneth og Nani. Deretter ble det stortap borte mot Just med 6-0. Den kampen er allerede glemt.

Men så er det en kamp som bør nevnes med mer enn bare en setning.

 

 

 

 

Vi snakker om bortekampen mot Tvedestrand. Den verste med tanke på reiselengde. Kun de de mest ivrige og pålitelige stilte opp og stor takk til dem. Og når vi først reiste så langt så kunne vi like gjerne vinne kampen ble det sagt i garderoben før avspark. Som sagt så gjort. Våre gutter overkjørte Tvedestrand de første 20 minuttene som bare sporadisk kom seg over midten. Det var derfor særdeles surt at de scoret først på sin aller første sjanse. Tribunen var full og alle jublet for det blå hjemmelagets ufortjente ledelse.

Heldigvis beholdt våre rutinerte gutter roen og fortsatte sitt press. Først var det banens gigant, Wieslaw Machowski, som ordnet utlikning før Nani satte inn 1-2 før pausen.

10 minutter inn i 2.omgangen fikk vi en korrekt idømt straffe. Da spillende lagleder og selvutnevnte straffeeksekutør gjorde seg klar, ropte Mats Schanke fra sin back-posisjon og minnet sjefen om hvem som vant straffekonkurransen på trening. Dermed fikk Mats muligheten fra 11-meteren og skuffet ingen på det sorte laget. 1-3. Go’gutta dominerte totalt og kunne scoret mange flere. Det var derfor flatterende at hjemmelaget reduserte på et frispark 5 minutter før slutt.

Bortelaget holdt unna og tok med seg hjem 3 meget fortjente poeng.

Det bør nevnes spesielt i denne kampen, foruten oksen fra Polen som scoret det første, at keeper Morten Jacobsen gjorde sannsynligvis den beste redningen som er gjort i 6.div. Den alene gir 10 poeng på VGs spillerbørsen om VG hadde vært der.

Oppdatert toppscorerliste:

2 mål – Nani Atle

1 mål – Wieslaw Machowski

1 mål – Mats Schanke

1 mål – Roy Kenneth Jenssveen

Neste kamp er hjemme mot Sørfjell mandag 30.mai. Da skal Go’gutta vinne igjen. Det er allerede bestemt.