Home Nyheter Optimisme og god stemning i LFK før seriestart

Optimisme og god stemning i LFK før seriestart

Torsdag 20.april starter sesongen i årets 6.div. Da kommer Tvedestrand på besøk i Holta og skal møte et heltent hjemmelag i sort og gult.

Det er en spent LFK-gjeng som gleder seg til å komme i gang med årets kamper. Troppen er delvis skiftet ut. En del spillere har forlatt klubben av ulike årsaker, mens andre spennende...

nye spillere har kommet til. Nye spillere er Ronnie Tallaksen, Sondre Lien og Tord Løyland. Tallaksen har flyttet til Lillesand og tidligere spilt i Torridal. Han er en kriger og ledertype som kommer til å bli viktig for laget fremover. Løyland har fortid i Otra IL og studerer for tiden i Grimstad. Løyland er en lojal hardtarbeidende spiller med stor arbeidskapasitet. Lien, medfartstid i Hægebostad, er også en krigertype, tøff i dueller, ro med ballen og ikke minst en veldig trivelig kar, akkurat som de andre to førstnevnte.

Trivsel i fokus

Tirsdag kveld denne uken spilte laget sin eneste treningskamp før sesongstart. Det ble tøft borte mot Birkenes som stilte med en miks av 1.lagsspillere og juniorer. Vi tapte kampen 5-1. Resultatet isolert sett var selvsagt ingenting å rope hurra for, men tatt i betraktning at laget vårt er nykomponert så var det en del positive takter å spore.

LFK-veteranene Roy Kenneth Jenssveen og Preben Amundsen styrer spakene og skal lose våre menn gjennom denne 2017-sesongen. Laget trenger muligens litt tid til å bli bedre kjent og samspilt, men lagleder Jenssveen har troen på våre beste menn: «Jeg ser konturene av et LFK-lag som kan bli mer sammensveiset og sterke enn noen gang. Målet er at alle drar i samme retning både på og utenfor banen. Det er viktig at vi er et godt kollektiv og tar vare på hverandre, viser at vi bryr oss. Da kommer vi alle til å trives. Og trivsel er grunnleggende for at man skal kunne prestere».

Det sportslige målet for sesongen er enkelt: ta en kamp av gangen og hele tiden prestere bedre enn sist. Fokus nå er å ha det gøy med breddeidretten vår. Så skal vi selvsagt gå til hver eneste kamp vi spiller i år med troen på at den kan vinnes. Vi kan ikke rykke ned, så med lave skuldre tror vi det blir masse underholdning i kampene våre denne sesongen.

Troppen

Årets 6.div avdeling 1 består av er Birkenes2, Express2, Grane, LIL2, Sørfjell, Trauma2, Froland2, Lia og Tvedestrand, tillegg til LFK. Vi har ingen forutsetninger for å si hvem som er favoritter til å kjempe om opprykk. Våre menn går til hver eneste kamp med tanke på at det blir en knalltøff fight, så får vi se hva det holder til.

Årets tropp per i dag er:

1. Shpresim Ramadani (keeper)

2. Ivar Østerås

21. Glenn Ødegård

22. Roy Tømte

23. Shun Phat Nham

Noen av dem på denne lista har slitt/sliter med skader, men skal være på plass innen kort tid. Det blir med andre ord stor kamp om plassene på laget, og treningsfremmøte til nå og fremover blir selvsagt en viktig faktor for laguttaket.

I tillegg er det noen spillere som har meddelt de ikke har mulighet til å trene jevnlig, men er likevel tilgjengelige dersom det en sjelden gang skulle være behov. Dette gjelder solide og erfarne LFK’ere som er gode å ha i bakhånd.

LFK - Tvedestrand serieåpner neste uke

Vi håper mange tar turen i Holta når kampene begynner. Som sagt, torsdag neste uke kl 20:00 braker det løs. Tvedestrand, som hadde en svært tung sesong i fjor, har visstnok fått litt sving på der borte så vi må bare forvente en knalltøff kamp. Vi gleder oss!