Home Nyheter Målorgie i seriestarten

Målorgie i seriestarten

LFK-Tvedestrand 6-2 (5-1) Vi fikk en pangstart på årets sesong torsdag kveld! Tvedestrand ble sent hjem med halen mellom bena. Det var klasseforskjell på lagene.

Nye LFK: Bak fra v. Roy Tømte, Preben Amundsen (assistenttrener), Wieslaw Machowski, Butrint Ramadani, Kushtrim Maxharraj, Ahmed Allem, Ronnie Tallaksen, Tord Løyland, Roy K Jenssveen (trener). Foran fra v. Sondre Lien, Kenneth Berntsen, Ivar Østerås, Shpresim Ramadani, Kjetil Amundsen, Leif Arne Johansen. Shun Phat Nham kom litt for sent til bilde... (Foto: LP)

1.omgangen var mest å skryte av. Hele 5 nettkjenninger fikk vi før dommeren blåste av for pause, og hvilke mål vi fikk se?! Vi snakker kontringsmål fra øverste hylle.Selv dommeren måtte kommentere etter kampen hvor gode og raske vi var fremover. Kjetil Amundsen, Butrint Ramadani og Kushtrim Maxharraj scoret alle 2 mål og stod for de fleste assistene. Må nevnes at superveteran Leif Arne Johansen briljerte på midten og hadde en utsøkt assist på vårt andre mål som Kjetil satte i kassa. Klubbens nye spiller Ronnie Tallaksen fikk kapteinsbindet før kampen. Mannen er en flott ledertype som tar tak i gutta både før, under og etter kampen. Tord Løyland og Kenneth Berntsen jobbet knallhardt på midten, mens hele forsvarsrekka vår med Sondre Lien (hadde stangskudd), Ivar Østerås, nevnte Tallaksen og Ahmed Amman hadde god kontroll. Begge målene til Tvedestrand kom på dødballer, så der har vi fortsatt en del å hente.

I pausen kom Wieslaw Machowski og Shun Phat Nham inn og videreførte den gode innsatsen i sine roller. Den siste halvtimen kom evigunge Roy Tømte inn på midten og sikret en solid seier til Sørlandets mest sjarmerende fotballag.

Alle er nevnt. Ikke vanlig, men fortjent med tanke på laginnsatsen i kveld. Når det er sagt, så skal vi ikke la oss blende for mye av storseieren. Vi forventer at Tvedestrand vil slite med å ta mange poeng i år. Neste kamp mot Grane blir sannsynligvis betraktelig tøffere, men vi gleder oss veldig! Laget vårt kommer bare til å bli bedre og bedre for hver kamp som går. Det er bare å følge med!

Kveldens mål kom slik:

13 min 1-0. Buti. Assist Kush

23 min 2-0 Kjetil. Assist Leif

26 min 3-0 Kush. Assist Buti (verdensklassemål)

29 min 4-0 Kush. Assist Kjetil

37 min 4-1.

41 min 5-1. Buti. Assist Kjetil (kongekonting)

48 6-1. Kjetil. Assist ?

60.min 6-2

Kveldens tropp bestod av: Shpresim, Ahmed, Ronnie, Kenna, Kjetil, Kush, Leif Arne, Phat, Buti, Sondre, Ivar, Tord, Wieslaw, Roy T

Toppscorere:

2 mål: Kush, Kjetil, Buti