Home Nyheter LFK fomlet og tapte

LFK fomlet og tapte

LFK-Express2 2-5 (1-3) Det ble ingen jubel i LFK-garderoben etter sesongens andre hjemmekamp. Det ble et nytt tap torsdag kveld. Spillet satt ikke helt, og laget vårt trenger litt mer tid til å sette seg.

Vi klarer ikke helt å utnytte de gode egenskapene hver spiller har. Dessverre kom vi svært sent ut av startgropene i denne kampen. Vi hang ikke med og gjestene fikk gjøre noen altfor enkle 3 mål i løpet av den første halvtimen. Først i det 36.minutt klarte vi å utnytte bakrommet til motstanderen slik vi ønsker. Da spiller Dan Birkeland en flott pasning frem til Loi Nham som elegant lobbet over keeper som var på vei ut for å hindre scoring.

I pausen var det fortsatt tro blant gutta på at kampen kunne snus. Men bare 6 minutter inn i 2.omgangen fikk våre sortkledde en kalddusj da Express2 la på til 1-4. Men LFK er kjent for aldri å gi opp. 10 minutter senere reduserer vi igjen til 2-4. Målscorer Loi tar på seg hovmester-forkleet og serverer en herlig assist til hurtig-toget Kushtrim Maxharraj som netter elegant. Nå var det kamp igjen og vi skapte flere gigant-sjanser, men klarte dessverre ikke å omsette sjansene til nettkjenninger. Men når vi presser på for å få en redusering til så ender det til slutt galt når gjestene kontrer inn 2-5. Da var kampen i realiteten over.

Det er synd vi ikke klarer å utnytte bedre den ekstreme hurtigheten våre angrepsspillere har. Men det kommer. Og vi håper det kommer allerede fredag neste uke da vi skal til Tromøya. Trauma2 skal få kjenne et revansjesugent LFK-lag.

Vi henger ikke med geipen etter dette tapet. Det er god stemning i troppen og vi har klokketro på laget vårt. Vi rister lett av oss denne skuffelsen i kveld, og gleder oss til neste kamp.

Kveldens tropp bestod av: Ahmed Allam, Butrint Ramadani, Kenneth Berntsen, Tord Løyland, Kjetil Amundsen, Loi Nham, Phat Nham, Dan Birkeland, Taulant Limani, Nani Atle, Ronnie Tallaksen, Hans Kristian Bjordal, Bestar Ramadani, Kushtrim Maxharraj, Leif Atle Franksson

Oppdater toppscorerliste:

4 mål: Kushtrim