Home Nyheter En 1.omgang det luktet svidd av holdt til seier på Hove

En 1.omgang det luktet svidd av holdt til seier på Hove

Trauma2-LFK 4-5 (1-4) LFK sikret 3 nye poeng fredag kveld. Hatrick av Nani og 2 mål av Loi sørget for seier med hockey-sifre i det som etter hvert ble en neglebiter av en fotballkamp.

Det startet som verst da hjemmelaget tok ledelsen tidlig i kampen. Spillerne stopper opp og tror ballen er ute, mens en Trauma-fortsetter nedover sidelinjen, drar seg innover mot hjørnet av 16-meteren og skyter i nærmeste hjørnet. Men våre tapre menn kom seg fort etter kalddusjen. Og FOR noen herlige mål vi fikk se. Klikk-klakk og kjempeskudd om hverandre. Nani skrur også inn et frispark over muren og inn i mål før pause. Hele 1-4 stod det etter 1.omgangen som var noe av det beste vi har sett av LFK på veldig lenge. Kampen burde vært kjørt, men hjemmelaget fikk en tidlig redusering i 2.omgangen så da var det plutselig kamp igjen. Enda mer spennende ble da Trauma-laget reduserte enda en gang og plutselig stod 3-4. Nå måtte de sortkledde gutta krutt skjerpe seg. Spillet bølget frem og tilbake med store sjanser begge veier.

Så fikk LFK frispark utenfor hjørnet av 16-meteren. Taulant gjør seg klar. I stedet for å skyte, så legger han et lavt innlegg på første, der Nani dukker opp og scorer sitt 3. for kvelden! Nå stod det 3-5, men hjemmelaget ga ikke opp. De satset fremover og fikk betalt nok en gang. Etter den siste reduseringen var det rimelig texas på banen. Det handlet kun om å forsvare ledelsen til dommeren blåste av kampen. Vertene pøste på fremover og skapte flere store sjanser, men Preben i LFK-målet dro frem reaksjonsredninger fra øverste hylle og reddet oss fra poengtap.

Da dommeren blåste av kampen kunne de tilreisende slippe jubelen løs. Til syvende og sist ble dette en skikkelig sliteseier. Vi gleder oss til fortsettelsen. Neste kamp er borte mot Birkenes2 22.mai. Vi håper mange tar turen til Birkenesparken den kvelden og sjekker nye LFK som er på gang…

Etter denne kampen er listene nedenfor oppdatert:

Måltyven:

4 mål:Kushtrim