Home Nyheter Poengdeling mot Lia

Poengdeling mot Lia

LFK –Lia 3-3 (1-1) Oppgjøret mot Lia ble akkurat så jevnt og målrikt som det pleier. Begge lag hadde sjanser til å score flere mål. Alt i alt var det et greit og rettferdig sluttresultat.

Våre menn kom best i gang og styrte mye av 1.omgangen. Allerede etter 5 minutter hadde vi en gigant-sjanse ved Wieslaw som kom seg fri på høyrekanten og kunne legge inn til en helt ledig Kushtrim. Dessverre ble Kush avblåst for offside. Lia hadde også sine sjanser i løpet de første 45 minuttene, men det var først de sortkledde som klarte å finne nettmaskene. Målet kom etter 33 minutters spill. Loi legger inn en perfekt ball som finner pannebrasken til Hornnes store sønn, Tord Løyland, som stanger inn 1-0 fra kloss hold. I tillegg gjorde Mateusz en glimrende jobb i LFK-buret slik at det lå an til ledelse ved pause. Men gjestene fikk sin utlikning i slutten av omgangen etter litt passivt press i forsvaret.

I 2.omgangen hevet gjestene seg og skapte flere farligheter. Til slutt stod vi ikke imot og Lia gikk opp til 1-2 . Nå var det kun skjerpings hos hjemmelaget som gjaldt. Og toppscorer Kushtrim fikk endelig en velfortjent nettkjenning. Nå var det fullt trøkk i de sortkledde igjen og LFK kjørte kampen. Gang på gang sleit Lia-forsvaret med å demre opp for våre hurtige angrepsspillere. Til slutt fikk vi uttelling. Taulant drar seg i velkjent stil gjennom og forbi 3-4 Lia-spillere før han sender ballen til Kjetil som etter litt klabb og babb får pirket ballen i mål. 3-2 og full jubel.

Nå sendte Lia opp alt av luftskyts og spilte masse lange baller. Det så ut til at vi skulle klare å ro i land de 3 poengene, men 2 minutter før fulltid utlikner gjestene. Etter dette var det Hawaii der begge lag kjempet for å få et vinnermål. Det endte 3-3.

Spillemessig var det fremgang å spore. Fortsatt har vi for mange utskiftninger i laget til at det får satt seg skikkelig. Men det kommer.

Laget var: Mateusz Novicki, Tord Løyland, Ronnie Tallaksen, Ahmed Allam, Roy Tømte, Sondre Lien (BB), Loi Nham, Taulant Limani, Nani Atle, Kushtrim Maxharraj, Wieslaw Machowski, Butrint Ramadani, Shpresim Ramadani, Kjetil Amundsen

Måltyven:

5 mål: Kushtrim

3 mål: Nani, Loi,Kjetil

2mål: Buti

1 mål: Taulant, Ahmed, Tord

Assistkongen:

4 stk: Kush,Taulant

3 stk: Kjetil

2 stk: Loi

1 stk:  Buti, Leif Arne, Sondre, Ahmed

Neste kamp er borte mot Sørfjell torsdag 1.juni. Nå er det på tida med en 3 poenger igjen.