Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater LFK viste lagmoral

LFK viste lagmoral

Sørfjell – LFK 3-4 (3-1) LFK viste moral og vant borte etter å ha ligget under med 2 mål til pause. En fantastisk innsats i 2.omgang ga resultater.

Måljegere: Disse gutta vet hvor målet står. Kushtrim, Taulant og Nani (Foto:LFK)

 

 

 

 

Årets første kamp på naturgress ble ingen «højdare» i 1.omgang. Ballen gikk tregt på plenen som burde vært klippet før avspark. I tillegg var gutta våre altfor passive i presset mot ballfører. Vertene gikk opp til 1-0 først, men kort tid etter blir Kenna lagt i bakken innenfor deres 16-meter. Taulant Limani banker ballen i nota fra krittmerket. Men dommeren mener at noen er innenfor boksen når ballen sparkes, så den må tas om igjen. Taulant gjør seg klar igjen og skyter enda hardere i nota enn sist. Ballen skulle i mål. 1-1. Etter dette fikk Sørfjell 2 mål til som rett og slett kan føres på drittmålkontoen.

3-1 til pause. Men trener Jenssveen manet til kamp, og hadde stor tro på at kampen kunne snus. Fra 4-5-1 gikk gjestene over til å spille med 2 spisser. Det ga frukter umiddelbart. Og Taulant Limani, Kushtrim Maxharraj og Stian Amundsen var i fyr i flamme fremover. Først reduserte Kushtrim på et frispark fra 19 meter. 3-2. Så var vi vitne til årets mål så langt i sesongen. Taulant flyr nedover venstrekanten. Det så ikke ut som var nær bakken i det hele tatt. De røde forsvarerne hørte bare lyden. Taulant kommer seg til dødlinja og legger et perfekt innlegg inn der Stian Amundsen og Nani Atle kommer i 100. Nani bredsider ballen i kassa og det står 3-3. Nå har gjestene blod på tann. Denne skal vinnes. Og kjøret fortsetter mot Sørfjell-målet. Til slutt får vi uttelling. Sørfjell-keeperen feilberegner en høy ball, og etter litt klabb og babb er det Kushtrim som er sist på ballen før den går i mål, og plutselig stod det 3-4.

Etter dette kaster hjemmelaget frem alt som kunne krype og gå. Men forsvaret stod imot, og ungfolen Preben Amundsen vartet opp med en matchvinner-redning på overtid.

Det smakte deilig da dommeren blåste av kampen.

Troppen var: Preben Amundsen, Ronnie Tallaksen, Roy Tømte, Shun Phat Nham, Bertin Hille, Dan Birkeland, Tord Løyland, Butrint Ramandani, Stian Amundsen, Nani Atle, Kenneth Berntsen, Shpresim Ramadani, Taulant Limani, Bestar Ramadani,

Måltyven:

7 mål: Kushtrim

4 mål: Nani

3 mål: Loi,Kjetil

2mål: Buti, Taulant

1 mål: Ahmed, Tord


Assistkongen:

6 stk: Taulant

5 stk: Kush

3 stk: Kjetil

2 stk: Loi

1 stk:  Buti, Leif Arne, Sondre, Ahmed,Kenna