Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater LFK reiste kjerringa og vant etter sluttdrama

LFK reiste kjerringa og vant etter sluttdrama

Froland2-LFK 2-3 (2-0) Fotball kan være en berg- og dalbane! Fra LFKs svakeste prestasjon i år mot LIL2 på mandag, slår vi knallhardt tilbake borte mot Froland2. Etter en kalddusj i starten der vi ligger under 2-0 etter 5 min, jobber vi oss raskt inn i kampen igjen og viser de fremmøtte på tribunen at vi kan spille fotball. 2.omg var total dominans av våre beste menn.

 


 

 

Naturgresset på Kringla stadion var nyklippet og fint og lå innbydende til en kvalitetsfotballkamp. Men fadesen fra forrige kamp mot byrivalen vår, så ikke ut til å være friskt i minne hos våre menn i åpningsminuttene. Vertene får 2 scoringer før det var gått 5 minutter. Men så var «oppvarminga» over. Våre skadeskutte sorte riddere våknet og begynte å spille skikkelig fin fotball. Det ble skapt en haug av målsjanser, men litt uflaks og litt udyktighet gjorde at det ikke ble nettkjenning i løpet av de første 45 minuttene. Vi var klart best i 1.omgangen bortsett fra de første 5 minuttene så det var litt irriterende at det fortsatt stod 2-0 til pause.

Men LFK gir som kjent aldri opp! Ikke denne gangen heller. Gjestene dominerte enda mer i 2.omgang. Det var til tider enveiskjøring, da Froland2 kun sporadisk var i nærheten av målet vårt. Det lå lenge et mål i lufta, men det tok hele 82 minutter før vi endelig fikk den forløsende scoringen. Phat kommer opp på venstrekanten fra sin back-posisjon, slår et innlegg mot Stian Amundsen som gir ballen videre til Ahmed som runder en mann og skyter i lengste hjørnet. En mer fortjent redusering skal man lete lenge etter.

Blod på tann var et faktum. Her var det absolutt mulig å hente med seg ikke bare 1, men 3 poeng hjem til Sørlandets Perle. Guttene våre jobber videre og satte et voldsomt trykk på hjemmelaget. 3 minutter etter reduseringen slår Loi ballen opp mot Stian som stusser ballen videre til uromomentet Nani som skled gjennom Froland-forsvaret og satte inn utlikningen til full jubel fra alle på benk og tribune som har hjerte som banker for LFK.

Straks var vi på overtid, men uavgjort var ikke godt nok. Guttene våre kriget videre som aldri før. Et langt utspark fra Mateusz, ender til slutt opp hos målmaskin Kushtrim som må tas på ulovlig vis av Froland-forsvaret. Vi er nå 2 minutter på overtid og ballen ligger på 19 m og Kushtrim gjør seg klar. De 50-talls personer på tribunen holder pusten mens Kushtrim tar fart. Klink – dønn i vinkelen! Vi har snudd det igjen. Fra 2-0 til 2-3! For en moral. Og så utrolig viktig det var å reise oss etter en på kjeften sist.

LFKs tropp: Mateusz Nowak, Roy Tømte, Shun Phat Nham, Bertin Hille, Leif Atle Franksson, Ahmed Allam, Dan Birkeland, Kjetil Amundsen, Loi Nham, Kenneth Berntsen, Kushtrim Maxharraj, Lukasz Bunda, Stian Amundsen, Nani Atle

Måltyven:

8 mål: Kushtrim

5 mål: Nani

3 mål: Loi,Kjetil

2mål: Buti, Taulant, Ahmed

1 mål: Tord, Stian


Assistkongen:

6 stk: Taulant

6 stk: Kush

3 stk: Kjetil, Stian

2 stk: Loi, Ahmed

1 stk:  Buti, Leif Arne, Sondre, Kenna,