Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Tapte mot bunnlaget

Tapte mot bunnlaget

Tvedestrand - LFK 3-0 (1-0) LFK skuffet stort i den siste kampen før sommeren.Spillemessig var prestasjonen bra, men våre menn sviktet foran begge målene så ble dette en trist affære til slutt.


 

Dette var en merkelig fotballkamp. LFK dominerte banespillet gjennom hele kampen. Det var sikkert 70-30 i ballinnehav i favør bortelaget. Selv da Tvedestrand på flatterende vis ledet 1-0 til pause var det lite som tilsa at hjemmelaget skulle vinne kampen. Det virket som det bare var spørsmål om tid før LFK skulle få det ene ketchupeffekt-målet. Det ble skapt flust av sjanser, men denne kvelden ville ingen ball inn i nettmaskene bak Tvedestrand-målvakten som sikkert spilte sin livs kamp. I tillegg slipper vi 3 mål på innlegg, 2 dødballer, så her må det jobbes med duellspill i egen boks.

Dessverre klarte vi ikke å gjenskape den gode avslutningen vi hadde mot Froland2 sist, så dermed endte det med 0 poeng hjem til Lillesand.

Heldigvis er det ikke i år vi skal kjempe om opprykk, så vi skal ikke henge med nebbet. Foreløpig må via bare innse at vi  har vært for ustabile og trenger litt mer tid til å sette laget skikkelig. Nå skal vi forberede oss godt til høstkampene, og prøve å fremstå som et mer stabilt og bedre fotballag enn vi har gjort dene vårsesongen.

Vi gleder oss alltid til neste kamp. Torsdag 10.aug hjemme mot Grane. Sett av kvelden...

 

Troppen var: Preben Amundsen, Shun Phat Nham, Roy Tømte, Leif Atle Franksson, Bertin Hille, Dan Birkeland, Kjetil Amundsen, Loi Nham, Kenneth Berntsen, Kushtrim Maxharraj, Ahmed Amman, Nani Atle, Taulant Limani, Butrint Ramadani, Roy Kenneth Jenssveen