Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater LFKs andre strake seier

LFKs andre strake seier

LFK – Sørfjell 5-3 (1-1) LFKs andre strake seier er et faktum. Sørfjell var høyt oppe midtveis i 2.omgang, men da satte hjemmelaget inn innspurten.

 

LFK dominerte spillet gjennom hele kampen og alt utenom hjemmeseier ville vært et ran av gjestene. Likevel ble det mer spennende enn ønsket. Taulant Limani åpnet målkalaset etter 21 minutter med en herlig lobb over Sørfjell-keeperen. Nani rakk så vidt å smadre den over streken, og stjal egentlig Taulants mål. Men vi gir det til Taulant.

 

Vi skapte en haug av sjanser, men klarte ikke å omsette dem til mål. Litt flatterende var det da når Sørfjell utlikner 10 minutter før pause.

 

I pausen var vi ganske sikre på å ro denne seieren i land hvis vi bare fortsatte i samme kjør som i første omgang. Men 2.omgangen startet ikke så bra. Riktig dominerte vi spillet og skapte sjanser, men likevel var det gjestene som var giftigst foran målet. De scoret faktisk 2 ganger og ledet dermed 1-3 før LFK-maskineriet begynte slå ut for fullt. Det var gått 63 minutter da første redusering kom. Kushtrim Maxharraj har funnet scoringsformen og satte inn 2-3. Så 12 minutter før slutt fikk vi frispark 6 meter utenfor hjørnet av 16-meteren. Stian Amundsen slår et perfekt innoverskrudd innlegg. Ballen daler i ned rett foran målet der Dan Birkeland stusser ballen videre med pannebrasken i mål. Plutselig stod det 3-3 full jubel i LFK-leiren. Nå var de fleste langs siden sikre på at seieren var innen rekkevidde.

Kun 3 minutter etter utlikningen fikk vi corner. Stian Amundsen legger den mot nærmeste stolpe. Der står Dan Birkeland og flikker ballen videre inn i boksen. Målmaskin Kushtrim er på rett plass og banker ballen i nota. 4-3!

Ved 90 minutter spilt får vi straffespark som gjør at Kuhstrim setter spikeren i Sørfjell-kista. Det ender 5-3. Dette var en fantastisk lagseier der alle ga 100%. En meget god kamp igjen av LFK.

I neste kamp venter LIL2. Vi gleder oss veldig til torsdag neste uke.