Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home

LFK vant byderby

LIL2 - LFK 1-3 (1-1) LFK tok sin 3. strake seier i kveld. LIL2 hadde sine sjanser, men en meget god Ahmed i LFK-målet hadde en kjempekamp.

 


 

Våre menn var tamme i starten. Innsatsen i duellene og presset mot ballfører var for svak i den første omgangen. Men det var Kushtrim som fant nettmaskene først. Et frispark fra utenfor hjørnet av 16-meteren ble satt i keeperhjørnet. Kun 8 minutter senere utliknet de blå etter altfor passivt forsvarsspill i vår egen boks.

Det stod 1-1 til pause, og våre menn var ganske sikre på å dra seieren i land med litt mer innsats. Som sagt så gjort.

LFK giret opp en hakk og dominerte 2.omgangen spillemessig. Likevel kom LIL2 til sine sjanser, spesielt på dødballer, men vår sisteskanse Ahmed ordnet opp.

Vi fikk uttelling for presset etter 58 minutter. Stian Amundsens frispark går helt inn til LIL-keeperen som er uheldig og gir en retur. Lynkjappe Nani er der og setter ballen kontant i nota. 1-2.

Så, kun 12 minutter senere, blir Nani igjen spilt frem på venstrekanten. Det ser ut som ballen blir for lang og at LIL-keeperen kan klarere, men Nanis er så kjapp på foten og pirker den forbi keeperen. Ballen triller inn til 1-3 som blir sluttresultatet.

Vet hvor målet står: Nani og Kushtrim har funnet scoringsformen og lager masse bry for et hvert forsvar. (Foto:LFK)

Ingen super-kamp av LFK, men alt i alt god innsats og en fortjent seier. Nå venter Froland2 i siste kamp. Vi satser på en god kamp der så har siste delen av sesongen vært en opptur.

Ahmed hadde en meget god kamp i LFK-målet mot gamle lagkamerater i LIL2. (Foto:LFK)