Home Grasrotandelen

Grasrotandelen

Det koster deg ingenting å gi din grasrotandel til LFK. Ordningen fungerer slik at Norsk Tipping gir 5 % av din innsats til en grasrotmottaker du velger.

Tipper du for f.eks for 100 kroner, så går 5 kr til LFK. Du gir ingenting bort av en eventuell gevinst. Med andre ord, det koster deg ingenting, men støtten er uvurderlig for oss.

En trygg økonomi er viktigere for klubben enn sportslig suksess. Ingen i LFK er lønnet og alt arbeid i klubben drives på dugnad. Men det er dyrt å drifte 2 seniorlag og barnefotball slik LFK gjør. Eksempelvis har vi faste utgifter for påmelding av lag 5,000, lagsforsikring kr 18,000, dommerutgifter kr 20,000, avgift for ikke å stille med dommer i kretsen kr 6,000, og masse andre utgifter for draktsett, medisinsk utstyr og annet.

Vi bidrar til lokalfotballen i Lillesand på mange måter. I tillegg til brøytemaskinen,har LFK bygget to tribuner, og bruker mye ressurser på de yngste spillerne. I stedet for å bruke 100-tusenvis av kroner på et seniorlag som spiller i 5.div så bruker vi heller mer penger på å gi billig medlemsskap for våre yngste spillere samt at de får klubbutstyr.

Slik gjør vi det i LFK.

Vil du støtte oss?
Send GRASROTANDELEN 994911406 til 2020 (tjenesten er gratis)