Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater LFK-jubel i sesongavslutningen

LFK-jubel i sesongavslutningen

Begge LFK-lagene kunne juble over seier i sesongens siste seriekamp på lørdag. A-laget knuste Tvedestrand 1-11 på Lyngmyr gress. B-laget vant sin siste kamp 3-4 mot Gjerstad på Klokkegården gress.


A-laget

Resultatet i A-lagets kamp sier sitt om kampbildet. LFK dominerte totalt og med litt mer uttelling på sjansene så kunne resultatet blitt enda styggere for Tvedestrand. Rune Imenes imponerte og signerte hele 7 scoringer! Ingen har i LFK-historien scoret så mange mål i en kamp. Fantastisk prestasjon. Imenes står dermed med 13 scoringer denne sesongen, kun et mål bak toppscorer Viesna Chau som hadde to nettkjenninger denne lørdagen. I tillegg scoret Per Mikkel Haldorsen og Thomas Grønvold. Trener Phat Nham var strålende fornøyd med lagets innsats i sesongens siste kamp.

For LFK stilte: Morten Jacobsen, Kenneth Hestholm, Trygve Torkildsen, Thomas Grønvold, Per Mikkel Haldorsen, Andreas Ludviksen, Ivar Østerås, Taulant Limani, Rune Imenes, Dan Christian Birkeland, Viesna Chau. Benyttet innbytter: Phat Nham.

B-laget

På Klokkegården gress i Gjerstad var det mer spennende. Go’gutta kom best ut av startgropa, men et par personlige feil førte til 1 og 2 mål til de blå fra Gjerstad før det var gått 20 minutter. Resten av omgangen var jevnspilt uten de helt store sjansene. I pausen bestemte LFK-gutta for å gi jernet og samtidig få opp stemningen i laget. Som sagt så gjort. 2.omgangen var bare 4 minutter gammel daLoi Nham slo en hard corner som skrudde inn i tverrliggeren og ut i feltet. Der stod oksen Johannes Øvland og kriget ballen i mål. Bortelaget var på gang. Litt flatterende var det da at Gjerstad kontret på et offensivt LFK-lag og la på til 3-1. Men korthus-kollapsen hører fortiden til, så her var det bare å brette opp ermene for bortelaget.

Pga skader måtte flere av de sorte og gule kaste inn håndkle, og dermed var Go’gutta kun 9 mann med 20 minutter igjen å spille på stillingen 3-1. Derfor var årets prestasjon da de snudde kampen. Et angrep der Gjerstad- forsvaret aldri fikk klarert endte med at ballen trillet ut til Dilshod Zakharov som skjøt via en Gjerstad-spiller fra hjørnet av 16-meteren og ballen gikk i en deilig bue inn i det lengste krysset. 3-2. Utlikningen kom på nesten samme måte. Roy Kenneth Jenssveens forsøk på å drible seg inn i 16-meteren, endte med en dårlig klarering fra hjemmelaget. Ballen havnet hos en krigers Leif Atle Franksson som klinket til med venstre som om han aldri har gjort noe annet. Ballen skled inn i keeperens venstre side. Full jubel! LFK2-laget var ikke fornøyd med uavgjort og trass 2 mann mindre torde gutta og presse relativt høyt og å utfordre hjemmelaget. Arve Høen skapte problemer for Gjerstad forsvaret gjennom hele kampen. 7 minutter før kampslutt var han frempå igjen. Etter å ha flydd forbi 2 blå på sin venstrekant, måtte Gjerstad-forsvareren klippe ned Høen for å stoppe han. Dommeren var ikke tvil og pekte på 11-meteren. Spillende lagleder Jenssveen satte straffen ned til høyre for keeperen og LFK2 hadde snudd det.

De siste minuttene gjorde vondt i LFK-beina, men da dommeren blåste av kampen gjorde det desto mye bedre. Denne 3-poengeren var en typisk lagseier. Alle kjempet som løver. Men skal man trekke fra noen så må det være Chanta Men, Jostein Nordvik og Per Christian Falkum som kom inn og bidro fantastisk til tross for at de har vært borte fra fotball en stund grunnet skader. Kjempegøy å se gutta tilbake i LFK-drakta med "blø for drakta"-holdning!

B-laget stilte med følgende tropp: Haider Rubaii, Per Christian Falkum, Leif Atle Franksson, Tom Andre Myrland, Dilshod Zakharov, Loi Nham, Arve Høen, Roy Kenneth Jenssveen, Roy Tømte, Jan Fredrik Gunnufsen, Johannes Øvland, Jostein Nordvik og Chanta Men.


B-laget reiste så med bussen til Tvedestrand og plukket opp A-laget og det ble en artig tur hjemover der stemningen sto i taket. Ekstra artig var det at flere LFK-tilhengere var med på turen og fikk belønning gjennom god underholdning.


A-lagets toppscorerliste ser slik ut etter endt sesong 2012:

14 mål - Viesna Chau

13 mål - Rune Imenes

3 mål - Thomas Myhre, Andreas Ludviksen, Per Mikkel Haldorsen

2 mål - Taulant Limani,  Dan Christian Birkeland, Thomas Grønholm

1 mål - Kenneth Berntsen, Loi Nham, Trygve Torkildsen, Kenneth Hestholm, Dilshod Zakharov, Arve Høen

 

Kenneth Hesthom (tv) vant årets hederspris på LFKs avslutningsfest lørdag kveld. Til høyre sitter Andreas Ludviksen som ble kåret til årets spiller.

 

Jan Fredrik Gunnufsen ble kåret til årets spiller på b-laget.