Home Nyheter Dugnad til Spania-tur

Dugnad til Spania-tur

LFK-spillere har stått på flere kvelder de siste par ukene for å tjene penger til treningsleir til våren. Tirsdag kveld avsluttet LFK-styret årets store skippertak. Og før seriestart skal A-laget spisse formen i sol og varme i Spania.

Viesna Chau, Jostein Nordvik, Ivar Østerås, Leif Atle Franksson syntes pakking av fyrverkeri var en grei dugnadsjobb.

Klubben har nå tjent inn gode penger som skal gå uavkortet til treningsleir i Albir i april. Denne dugnaden medfører at spillerne betaler kun en egenandel for turen. Vi håper så mange medlemmer som mulig i klubben blir med.

Turen til Spania blir LFKs første treningsleir siden klubbens etablering i 2009. I stedet for det tradisjonelle reisemålet Danmark, så har klubbens lille treningsleir-komité jobbet frem et glimrende opplegg i Spania med mange treninger på flotte baneforhold. Tur til Spania blir dyrere enn en tur til f.eks Blokhus, men dette skal være en tur der trening og fotball står i fokus. I tillegg er målet at det skal være en hyggelig og sosial tur der alle spillere knyttere sterkere bånd. Dette er i tråd med LFKs fokus på trivsel blant spillerne.

Vi kommer tilbake med mer om turen når den nærmer seg.

Takk til alle spillerne som har bidratt med kjempegod innsats på dugnaden!

Pakking av stjerneskudd gikk som olja lyn.

LFK-formann Jostein Nordvik fikk bruk for sin erfaring fra Bama da stjerneskudd skulle pakkes :-)