Home Nyheter Årets motstandere er klare

Årets motstandere er klare

Årets 5.div avd 1 er satt opp. Den komplette lista ligger nederst til venstre på denne nettsiden. Men her er noen korte kommentarer til lagene som LFK skal bryne seg på i år.

1. Rygene - Endte på plassen over LFK i fjor, med kun 1 poeng mer. Vi tapte vårkampen og vant på høstsesongen. Alltid tøffe kamper mot Rygene.

2. Grande Arendal - Endte nest sist i fjorårets sesong. Vi hadde taket på dem og vant greit begge kamper. Men kanskje de er forsterket i år

3. Solbygg - Endte nest sist i 5.div avd 2 i fjor. Spilte 3-3 mot dem i en treningskamp for 3 år siden. Ellers kjenner vi lite til laget.

4. Fløy 2 - Endte som nr 4 i fjorårets 5.div avd 2. Fløy2 var det eneste laget som klarte å slå Høllen i fjor. Hadde vesentlig bedre resultater hjemme enn borte. Blir en spesielt tøff bortekamp

5. Imås - Endte som nr 3 i fjor. Dette er laget som har påført LFK det flaueste tapet noensinne. 8-0 borte i vårkampen svei! Men vi fikk våre revansje med 5-4-seier på Holta i høstkampen. Imås blir sikkert å regne med i toppen i år også.

6. Risør- Endte på 5.plass i fjor. Risør hadde godt tak på LFK i fjor, og knuste oss i begge kampene. Men de imponerte ikke resultatmessig mot de andre motstanderne i serien. Blir spennende å se om Myggen & Co har hevet seg fra i fjor.

7. Øyestad - En gammel kjenning. Endte på 4.plass i fjor. Mistet noen av sine beste spillere før fjorårssesongen. Likevel bet de godt fra seg. Mange nye unge på dette laget.

8. Vindbjart 3 - Endte på 6.plass i 5 div avd 2 i fjor. Dette laget har vi aldri spilt mot før. Men vi må regne med at dette er et lag som varierer litt i nivå ettersom de kanskje bruker spillere fra 2.laget sitt noen ganger.

9. Trauma - Dette laget knivet med LIL om tabelltoppen i fjorårets 6.div avd 1. Da de tapte mot 2.laget vårt i nest siste serierunde kunne LIL stikke av med 1.plassen. Trauma har fått ny trener og spurt kretsen om å få spille i 5.div siden Tvedestrand ville ned i 6 div.

10. Lillesand IL - Nyopprykket som alle vet. Kampene mot LIL blir alltid tette. Det blir de sikkert i år også. Blir spennende å se om LIL-gutta kan hevde seg i 5.div.

B-lagets terminliste er også satt opp. Den finner du her: http://www.fotball.no/System-pages/Tabell/?tournamentId=134907

Det blir sannsynligvis endringer på terminlistene så kamptidspunktene må tas med en liten klype salt.