Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater Positive takter mot Solbygg

Positive takter mot Solbygg

LFK vant fortjent 3-1 mot Solbygg onsdag kveld.

Buti Ramadani (t.v) scoret sitt første mål i LFK-drakta mot Solbygg. Olav Lund fikk også kreditert en scoring mens Endre Lindtveit (ikke på bildet) scoret det 3.målet.

 

 

Hjemmelaget var klart best i første halvdel i 1.omgang og fikk nettkjenning først. Men etter scoringen utliknet Solbygg på en corner, før LFK fikk en scoring som ble noe tvilsomt avblåst for offside. Den siste delen av de første 45 minuttene var ganske jevnspilt.

Det stod 1-1 til pause. 2.omgangen var guttene våre klart best. De sorte og gule styrte kampen og det var helt fortjent da hjemmelaget scoret 2 mål til før dommer Ringvold blåste av kampen.

«Denne kampen gikk vi inn til som om det var seriekamp. Derfor er det ekstra gledelig å se at guttene hever seg betraktelig fra de foregående kampene. Jeg er kjempefornøyd med spillet og innsatsen generelt fra samtlige spillere!» sa en smørblid trener Phat etter kampen. Likevel minnet han om at laget ikke er helt på nivå slik han ønsker: "Men vi har fortsatt litt tid igjen før det virkelig teller".

 

Vi gleder oss seriestart!