Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Nyheter Vellykket Spania-tur

Vellykket Spania-tur

Årets treningsleir er over. Gutta kommer hjem søndag kveld.

 

 

 

 

Baneforholdene i Albir kunne ikke ha vært bedre. Gutta trente på ei helt perfekt og nyklipt matte. 5 treninger og en kamp er unnagjort. Forsvarsarbeid har stått i fokus i disse dagene. Og trass 4-0-tap for Nordreisa IL så var det fremgang i det defensive arbeidet. Nordreisa var et godt lag med topp trente gutter med turbofart. De spilte også meget tøft. Til tider var det ampert både på banen og på tribunen, og det var ikke så dumt at den spanske dommeren ikke skjønte norsk. Kamper som denne er gull verd å lære av.

I tillegg til det sportslige opplegget som var meget bra, ble turen også en sosial og hyggelig anledning for gutta til å knytte enda tettere bånd, noe som var hovedpoenget med turen. Ivar Østeraas arrangerte konkurranser etter hver trening. Da gikk det i gå-fotball, frisbee-kamper, «jalla»-stafetter og ikke minst quiz som Leif Arne Johansen tok seg av. Ingen klarte å vippe Trygve Hunemo av bordtennis-tronen. Leif Arne var nærmest, med Roy Tømte hakk i hel. Olav Lund vant «treffe tverra»-konkurransen. Konkurranseinstinktet ble i høyeste grad trigget, noe som kom til syne etter hver konkurranse der dommeravgjørelser ble høylytt diskutert.

Lørdagskvelden kunne gutta unne seg en avslutningsfest. Noen tok det med likevel med ro hjemme, mens andre smakte på utelivet i Benidorm.

Kl 09:00 søndag morgen satt de 22 LFK’erne på bussen med avreise til Alicante flyplass.

Turen ga mersmak. Etter en evaluering så får vi se på hva som kan endres til neste år. Uansett er det bare å begynne å spare og jobbe dugnad, så håper vi enda flere LFK’ere blir med til neste år.