Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Nyheter

Nyheter

Protokoll fra Årsmøte 2018

 

PROTOKOLL FRA ÅRSMØTE 2018

Protokoll fra årsmøte i Lillesand Fotballklubb på Lillesand ungdomsskole torsdag 15.02.2018

 

Sak 1.    Godkjenne de stemmeberettigede

Av de fremmøtte var det 16 stemmeberettigede til stede ved starten av årsmøtet.

Vedtak: De stemmeberettigede medlemmene ble godkjent

Les mer …

Dialog mellom LIL og LFK

Meldingen nedenfor er nå sendt ut til medlemmer i LIL og LFK. Vi understreker for alle medlemmene våre at det er Årsmøtet i LFK som er riktig forum for viktige beslutninger som f eks en samling av Lillesandsfotballen i én klubb.

Poengdeling mot Lia

LFK –Lia 3-3 (1-1) Oppgjøret mot Lia ble akkurat så jevnt og målrikt som det pleier. Begge lag hadde sjanser til å score flere mål. Alt i alt var det et greit og rettferdig sluttresultat.

 

Les mer …

LFK fomlet og tapte

LFK-Express2 2-5 (1-3) Det ble ingen jubel i LFK-garderoben etter sesongens andre hjemmekamp. Det ble et nytt tap torsdag kveld. Spillet satt ikke helt, og laget vårt trenger litt mer tid til å sette seg.

 

Les mer …

LFK-tap mot i årets første bortekamp

Grane-LFK 6-3 (2-0) Vi reiser hjem fra Arendal uten poeng i sekken. Grane var ikke fryktelig gode, men vår egen innsats var under pari. Det tok 70 minutter før vi våknet. Da lå vi allerede under 4-0.  Det mest gledelige var at vi viste moral og reduserte 2 ganger før Grane gikk opp til 5-2. Igjen reduserte vi til 5-3. I siste sekund fikk Grane et siste mål. Vi scorer 3 mål av Ahmed, Kushtrim og Taulant. Assister av henholdsvis Taulant, Kjetil og Ahmed.


Dette er ikke noen kamp vi skal dvele ved. Men slutten av kampen var oppløftende, og det skal vi ta med oss videre.

Vi skal slå tilbake mot Express2 som har to seire av to mulige så langt i sesongen. Holta 4.mai kl 18:00. Vi gleder oss  veldig til den kampen. Vi håper mange vil komme og se nye LFK da.

 

LFKs tropp: Per Falkum, Tord Løyland, Ronnie Tallakse, Ivar Østerås, Butrint Ramadani, Nani Atle, Ahmed Allam, Shun Phat Nham, Kjetil Amundsen, Kushtrim Maxharraj, Kenneth Berntsen, Børre Lindtveit, Bestar Ramadani, Taulant Limani, Dan Birkeland, Leif Arne Johansen


Toppscorer:

3 mål: Kushtrim

2 mål: Kjetil, Buti,

1 mål: Taulant, Ahmed

Assistkongen:

3 stk: Kjetil

1 stk: Taulant, Buti, Kush, Leif, Sondre, Ahmed

 

 

Målorgie i seriestarten

LFK-Tvedestrand 6-2 (5-1) Vi fikk en pangstart på årets sesong torsdag kveld! Tvedestrand ble sent hjem med halen mellom bena. Det var klasseforskjell på lagene.

Nye LFK: Bak fra v. Roy Tømte, Preben Amundsen (assistenttrener), Wieslaw Machowski, Butrint Ramadani, Kushtrim Maxharraj, Ahmed Allem, Ronnie Tallaksen, Tord Løyland, Roy K Jenssveen (trener). Foran fra v. Sondre Lien, Kenneth Berntsen, Ivar Østerås, Shpresim Ramadani, Kjetil Amundsen, Leif Arne Johansen. Shun Phat Nham kom litt for sent til bilde... (Foto: LP)

Les mer …

Optimisme og god stemning i LFK før seriestart

Torsdag 20.april starter sesongen i årets 6.div. Da kommer Tvedestrand på besøk i Holta og skal møte et heltent hjemmelag i sort og gult.

Det er en spent LFK-gjeng som gleder seg til å komme i gang med årets kamper. Troppen er delvis skiftet ut. En del spillere har forlatt klubben av ulike årsaker, mens andre spennende...

Les mer …

Årsmøte 2017

Vi minner alle medlemmer om Årsmøtet 23.januar kl 18:00 i klubbhuset i Holta (den gamle delen).

Evt innspill sendes til Leder Børre Lindtveit på  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Vel møtt.

Artikkel i LP om mulig sammenslåing av klubber

Presisering av innholdet i artikkelen i Lillesandsposten fredag 4.feb.


I fredagens artikkel i LP står det: «LIL og LFK er nærmere sammenslåing enn noen gang. Fusjonen kan bli en realitet fra neste sesong».

Vi vil gjerne få presisere at det forekommer ingen plan om samarbeid mellom de to klubbene, verken på kort eller lang sikt. Derfor mener vi at ingressen i artikkelen kan fremstå noe misvisende. En sammenslåing er ikke urealistisk, men veien dit er lang. Når det er sagt så er LFK åpen for dialog om mulig samarbeid eller fusjon. Derfor takket LFK ja til invitasjonen fra LIL til et møte som ble holdt for kort tid siden. Ingenting ble bestemt i møtet. Som vår leder Roy Tømte er sitert på i artikkelen, så er det en del brikker hos begge klubber som må på plass for at et samarbeid kan bli en realitet. Nå ligger saken hos de respektive styrer og en videre dialog vil vise om samarbeid i fremtiden er realistisk.

Medlemmer som har innspill i denne saken oppfordres til å møte på årsmøtet (tirsdag 9.feb på Lillesand Ungdomsskole)

 

 

Årsmøte

Lillesand FK Årsmøte er satt til

 

Tirsdag 9.februar kl 17:30

Sted: Lillesand Ungdomsskole

 

Agenda for møtet vil bli lagt ut her senest en uke før møtet. Eventuelle saker som ønskes å bli behandlet sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen senest 2 uker før møtet.

 

For å være stemmeberettiget må man ha fylt 15 år og vært betalende medlem i minst en måned i forkant.

 

 

Flere artikler …