Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Nyheter

Nyheter

Framgang trass tap mot serielederen

Gimletroll - LFK 5-3 (3-1) LFK-gutta hadde odds mot seg før tirsdagens bortekamp mot Gimletroll. Gjestene stod med 4 seire og 1 uavgjort på sine 5 første kamper. Med 27-3 i målforskjell var dette utvilsomt en stor oppgave for LFK-gutta som kommet litt skjevt ut av startgropa i år.

 

Les mer …

Info om 17.mai

17.mai samles vi alle ved Springvannstemmen kl 15:00. Da har vi allerede en tent grill og er klare for grilling. Klubben står for alt av mat og drikke, så det eneste store og små spillere trenger å tenke på er ha på seg LFK-tøy. Vi tar med draktene, men er det litt kaldt så ta gjerne på den nye LFK-jakka. De yngste går samlet med laget sitt og trenerne til Fagertun der Borgertoget starter. Foreldrene går ikke i toget, men det er viktig at alle foreldre møter oss på Tomta der Borgertoget slutter. Det offisielle LFK-opplegget er da over og hver går til sitt. Det er meldt sol, så vi håper på en strålende dag der vi får vist oss frem foran hele byen J

 

Saksliste - Årsmøtet 28.jan

Her er sakslista for det kommende Årsmøtet 28.jan kl 20:00 som holdes ved Lillesand Ungdomsskole.

 

1. Godkjenne de stemmeberettigede.

2. Godkjenne innkalling og saksliste.

3. Velge dirigent og sekretær, samt 2 til underskriving av protokollen.

4. Styrets Årsberetning

5. Behandle regnskapet.

6. Behandle innkommende forslag.

7. Fastsette medlemskontingent.

8. Vedta budsjett.

9. Foreta valg av følgende

a. Nestleder.

b. 2 styremedlemmer.

c. 1 varamedlem.

d. Representanter til ting og møter i de organisasjoner idrettslaget er tilsluttet

e. Valgkomité med leder og 2 medlemmer og 1 varamedlem for neste årsmøte

10. Organisasjonsendringer (nye grupper)

 

Innkalling til årsmøte i Lillesand Fotballklubb

Til

medlemmene i Lillesand Fotballklubb

Tid: 28. januar 2015 kl 2000

 

Les mer …

Sparebanken Sør hovedsponsor i 3 nye år

Torsdag ettermiddag denne uken ble den nye 3-årsavtalen med Sparebanken Sør undertegnet i Lillesand. Begge parter er meget fornøyde med å fortsette sitt gode samarbeid.

Avtale i boks: LFK-leder Roy Tømte og Banksjef Ørjan Knutson i Sparebanken Sør, Lillesand


Vi har nå fått til en god avtale som tar i betraktning at klubben ekspanderer. Vi gleder oss videre samarbeid med Sparebank Sør og til å presentere våre nye drakter med ny SBSør-logo.

Nå er både hovedsponsor og utstyrsleverandør i boks for de neste 3 årene. Nå kan vi se frem mot en spennende vinter og vår med ny trener, mange nye spillere på seniornivå og nytt lag innen barnefotballen.


 

Gratulerer med dagen, LFK!

I forbindelse med 5-årsdagen vår i dag, så har gravd frem kampreferatet fra klubbens aller første kamp (trykk på Les mer"). Det var riktignok en treningskamp bare, men litt moro å kikke tilbake på likevel. 4 av spillerne den gang var fortsatt sentrale i LFK i sesongen som nettopp er ferdig: Odd Velle, Ivar, Viesna og Endre.

Klubben vår har hatt en fantastisk utvikling siden gang. Nå står vi sterkere enn noen gang og er kjempestolte over hva vi får til i vår lille, men voksende klubb.

Grattis til alle involverte!

Les mer …

Fornyet avtalen med Macron

LFK og Skandisport Sør signerte en ny klubbavtale mandag kveld. Skandisport Sør er Macrons nye forlengede arm på Sørlandet og blir klubbens kontraktspartner. Styret i klubben er veldig glade for å fått til en ny og enda bedre avtale enn den forrige.

LFKs Roy Kenneth Jenssveen og Ivar Sigurdsen fra Skandisport Sør signerte ny 3-årig klubbavtale.(Foto: LFK)

 

Les mer …

Prisutdeling på LFKs avslutningsfest

Lørdag denne helgen hadde LFKs senioravdeling avslutningsfest. Til tross for at de sportslige resultatene ikke har stått til forventningene før seriestart, så er det topp stemning i klubben, og denne kvelden var et godt bevis på det. Kvelden var også en meget hyggelig anledning til å gi et ekstra klapp på skuldra til dem som har utmerket seg positivt gjennom sesongen.

Glade gutter: Årets toppscorer Viesna Chau og Årets Spiller på A-laget keeper Rafal Brzezianski (Foto: LFK)

 

Les mer …

Macron besøkte LFK

I forbindelse med B-kampen mot Birkenes2 før sommerferien så kom Vidar Espeland og Ivar Sigurdsen og besøkte LFK-leiren. Macron ekspanderer i Norge. Disse trivelige gutta er nye i Macron-familien og skal drive Macron Sør, som blir LFKs nye kontaktpunkt fremover hva angår klubbutstyr. De har startet utsalg av Macron-produkter i samarbeid med Fløy-butikken på Flekkerøya. Fløy er som kjent Macron-klubb fra 2015.


F.v Ivar Sigurdsen, Vidar Espeland, begge fra Macron Sør, og LFKs Roy Kenneth Jenssveen

Les mer …

Palmesus-dugnad

Tusen takk til dere som stiller opp på lørdagens dugnad på Palmesus-festivalen.

Hovedsaklig skal vi jobbe i bar, og bistå med opprydning og nedrigg etter at baren er stengt.

Praktisk informasjon:

- Vi sjekker inn ved NRK-bygget (bak Aquarama) på et eget frivilligområde. Vi må mest sannsynlig gå rundt området. Det vil si til venstre for inngangen. Inngangen stenger for dem uten bånd kl. 15.

- Vi skal ikke gå sultne. Mat og drikke er tilgjengelig etter oppsatte tider.

- Ta på deg behagelige tøy og gode sko, helst ikke sandaler da det kan være knust glass på bakken.

- Vi får en Palmesus-skjorte som arbeidsantrekk.

Jobben varer fra kl 15:00 til 01:00. Vi får alle kjapp opplæring før det blir et voldsomt trøkk utover kvelden. Sikkert veldig moro!

Ta kontakt med Roy Kenneth på 97559341 v/spørsmål.

 

V

 

Flere artikler …