Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Nyheter

Nyheter

Pressemelding

Trenerskifte i LFK

Mikael Andresen er ferdig som trener for LFK. Rune Imenes tar over resten av sesongen, med Even Skeie som assistent. Preben Amundsen vil fortsette som før i sin rolle som oppmann.

Etter en tung og turbulent vårsesong har klubben blitt enige med Mikael Andresen om å avslutte samarbeidet. De sportslige resultatene har uteblitt, men enda viktigere er utfordringene klubben har hatt med manglende trivsel det siste halvåret. Noen spillere har forlatt klubben mens andre har mistet motivasjonen til å trene. Klubben takker Andresen for sin innsats i en posisjon som ikke har vært enkel med så mange nye spillere til klubben før sesongstart.

I LFK har vi trivsel i fokus, og vi ser nå fremover mot lysere tider der Rune Imenes overtar som hovedtrener ut sesongen. Imenes er 27 år og bosatt på Birkeland. Han har vært spiller i klubben i 3 år og høyt respektert blant klubbens spillere. Han er dessverre langtidsskadet, men det er derfor veldig gledelig for klubben at han ønsker å bidra på trenersiden. Han har et klokt fotballhode og har allerede gjennomført meget gode fotballtreninger.

Imenes er veldig klar for å komme i gang med treninger, og kaller i første omgang inn til et spillermøte førstkommende onsdag 15.juli kl 20 i Holta. Alle gamle og nye spillere er hjertelig velkomne til møtet.

Klubben jobber med mulige alternativer på trenersiden fra 2016-sesongen.

For mer informasjon, ta kontakt med Ivar Østerås på tlf. 97336848 el Roy Kenneth Jenssveen på tlf. 97559341

 

Framgang trass tap mot serielederen

Gimletroll - LFK 5-3 (3-1) LFK-gutta hadde odds mot seg før tirsdagens bortekamp mot Gimletroll. Gjestene stod med 4 seire og 1 uavgjort på sine 5 første kamper. Med 27-3 i målforskjell var dette utvilsomt en stor oppgave for LFK-gutta som kommet litt skjevt ut av startgropa i år.

 

Les mer …

Info om 17.mai

17.mai samles vi alle ved Springvannstemmen kl 15:00. Da har vi allerede en tent grill og er klare for grilling. Klubben står for alt av mat og drikke, så det eneste store og små spillere trenger å tenke på er ha på seg LFK-tøy. Vi tar med draktene, men er det litt kaldt så ta gjerne på den nye LFK-jakka. De yngste går samlet med laget sitt og trenerne til Fagertun der Borgertoget starter. Foreldrene går ikke i toget, men det er viktig at alle foreldre møter oss på Tomta der Borgertoget slutter. Det offisielle LFK-opplegget er da over og hver går til sitt. Det er meldt sol, så vi håper på en strålende dag der vi får vist oss frem foran hele byen J

 

Saksliste - Årsmøtet 28.jan

Her er sakslista for det kommende Årsmøtet 28.jan kl 20:00 som holdes ved Lillesand Ungdomsskole.

 

1. Godkjenne de stemmeberettigede.

2. Godkjenne innkalling og saksliste.

3. Velge dirigent og sekretær, samt 2 til underskriving av protokollen.

4. Styrets Årsberetning

5. Behandle regnskapet.

6. Behandle innkommende forslag.

7. Fastsette medlemskontingent.

8. Vedta budsjett.

9. Foreta valg av følgende

a. Nestleder.

b. 2 styremedlemmer.

c. 1 varamedlem.

d. Representanter til ting og møter i de organisasjoner idrettslaget er tilsluttet

e. Valgkomité med leder og 2 medlemmer og 1 varamedlem for neste årsmøte

10. Organisasjonsendringer (nye grupper)

 

Innkalling til årsmøte i Lillesand Fotballklubb

Til

medlemmene i Lillesand Fotballklubb

Tid: 28. januar 2015 kl 2000

 

Les mer …

Sparebanken Sør hovedsponsor i 3 nye år

Torsdag ettermiddag denne uken ble den nye 3-årsavtalen med Sparebanken Sør undertegnet i Lillesand. Begge parter er meget fornøyde med å fortsette sitt gode samarbeid.

Avtale i boks: LFK-leder Roy Tømte og Banksjef Ørjan Knutson i Sparebanken Sør, Lillesand


Vi har nå fått til en god avtale som tar i betraktning at klubben ekspanderer. Vi gleder oss videre samarbeid med Sparebank Sør og til å presentere våre nye drakter med ny SBSør-logo.

Nå er både hovedsponsor og utstyrsleverandør i boks for de neste 3 årene. Nå kan vi se frem mot en spennende vinter og vår med ny trener, mange nye spillere på seniornivå og nytt lag innen barnefotballen.


 

Gratulerer med dagen, LFK!

I forbindelse med 5-årsdagen vår i dag, så har gravd frem kampreferatet fra klubbens aller første kamp (trykk på Les mer"). Det var riktignok en treningskamp bare, men litt moro å kikke tilbake på likevel. 4 av spillerne den gang var fortsatt sentrale i LFK i sesongen som nettopp er ferdig: Odd Velle, Ivar, Viesna og Endre.

Klubben vår har hatt en fantastisk utvikling siden gang. Nå står vi sterkere enn noen gang og er kjempestolte over hva vi får til i vår lille, men voksende klubb.

Grattis til alle involverte!

Les mer …

Fornyet avtalen med Macron

LFK og Skandisport Sør signerte en ny klubbavtale mandag kveld. Skandisport Sør er Macrons nye forlengede arm på Sørlandet og blir klubbens kontraktspartner. Styret i klubben er veldig glade for å fått til en ny og enda bedre avtale enn den forrige.

LFKs Roy Kenneth Jenssveen og Ivar Sigurdsen fra Skandisport Sør signerte ny 3-årig klubbavtale.(Foto: LFK)

 

Les mer …

Prisutdeling på LFKs avslutningsfest

Lørdag denne helgen hadde LFKs senioravdeling avslutningsfest. Til tross for at de sportslige resultatene ikke har stått til forventningene før seriestart, så er det topp stemning i klubben, og denne kvelden var et godt bevis på det. Kvelden var også en meget hyggelig anledning til å gi et ekstra klapp på skuldra til dem som har utmerket seg positivt gjennom sesongen.

Glade gutter: Årets toppscorer Viesna Chau og Årets Spiller på A-laget keeper Rafal Brzezianski (Foto: LFK)

 

Les mer …

Macron besøkte LFK

I forbindelse med B-kampen mot Birkenes2 før sommerferien så kom Vidar Espeland og Ivar Sigurdsen og besøkte LFK-leiren. Macron ekspanderer i Norge. Disse trivelige gutta er nye i Macron-familien og skal drive Macron Sør, som blir LFKs nye kontaktpunkt fremover hva angår klubbutstyr. De har startet utsalg av Macron-produkter i samarbeid med Fløy-butikken på Flekkerøya. Fløy er som kjent Macron-klubb fra 2015.


F.v Ivar Sigurdsen, Vidar Espeland, begge fra Macron Sør, og LFKs Roy Kenneth Jenssveen

Les mer …

Flere artikler …