Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Nyheter

Nyheter

Ny opptur for B-laget

Hånes - LFK2 0-2 (0-2) Go'gutta er i siget. Fredag kveld var det Hånes som ble tatt skikkelig på senga av hardtarbeidende sorte ræger. Bortelaget var i fyr og flamme og vant fortjent mot serietoeren fra KristianBy.

 

Les mer …

LFK slo LIL - igjen

Som ventet ble det tøft for de blå mot Lillesands beste fotballag. De sorte og gule vant fortjent og beviste hvem som er best i byen.

Dan Christian Birkeland scorer og blir matchvinner mot LIL. LFK alltid best i byen!

 

Les mer …

Status etter vårsesongen

Vårsesongen er over for LFKs del. Resultatene så langt i år sier oss at en plass på øvre halvdel av tabellen var en edruelig målsetting før sesongstart. Vi ligger midt på tabellen per dags dato. Vi har 21-21 i målforskjell. Greit nok, men vi er ikke helt fornøyde med prestasjonene. Vi har slitt med mye skader, men vi kan ikke bare skylde på det. Vi har variert for mye. Vi vet vi har så mye mer inne. Og vi gleder oss voldsomt til høstkampene. Da får vi våre revansjer og mulighetene til å vise oss fra en enda bedre side. Vi vet vi kan slå alle i serien, men vi har vært for ustabile og har hatt et altfor dårlig bunnivå. I fjor hadde vi 4 poeng etter vårsesongen, i år har vi 15. Det er med andre ord betydelig bedring siden fjoråret, men vi er overbevist om at Phat og gutta kommer til å heve seg enda et hakk til høsten.

Det har vært en del merkelige resultater så langt i sesongen. Det er for eksempel et mysterium for oss åssen Rygene kan lede serien. Vi tapte 2-1 for dem på en særdeles dårlig dag der vi heller ikke hadde marginene med oss. Hvordan kunne Rygene slå Trauma 1-8? Eller slå Vindbjart 3 10-1? Noe sier oss at verken Trauma eller Vindbjart 3 stilte med fullt lag i disse kampene. Men for all del, om noen Rygene-spillere skulle lese dette, all kred til bøndene fra Nøgne Ø-bygda som har tapt kun én kamp så langt i år. Men den 10.august skal vi sørge for at de taper minst en kamp til. I motsatt ende av tabellen har vi registrert at Risør har skuffet stort denne sesongen. De imponerte oss i fjor og var det eneste laget som vi følte oss underlegne. I år er de bare en skygge av seg selv, dessverre. Vi håper og tror trenerduoen Terje og Myggen får fart de grønne menn fra i trebåtbyen.

Vi kan gledelig konstatere at noen nye spillere er på vei inn i LFKs rekker. Mer informasjon om dette kommer når overgangene er i boks.


På a-laget ser toppscorerlista slik ut: