Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Nyheter

Nyheter

Vellykket Spania-tur

Årets treningsleir er over. Gutta kommer hjem søndag kveld.

 

Les mer …

LFK dro til Spania i dag

 

Les mer …

To nye spillere til LFK

 


 

 

Les mer …

Årets motstandere er klare

Årets 5.div avd 1 er satt opp. Den komplette lista ligger nederst til venstre på denne nettsiden. Men her er noen korte kommentarer til lagene som LFK skal bryne seg på i år.

 

Les mer …

Påmelding til treningsleiren

Treningsleiren i april går til Albir i Spania.

 

Les mer …

Dugnad til Spania-tur

LFK-spillere har stått på flere kvelder de siste par ukene for å tjene penger til treningsleir til våren. Tirsdag kveld avsluttet LFK-styret årets store skippertak. Og før seriestart skal A-laget spisse formen i sol og varme i Spania.

Viesna Chau, Jostein Nordvik, Ivar Østerås, Leif Atle Franksson syntes pakking av fyrverkeri var en grei dugnadsjobb.

 

 

Les mer …

LFK stiller med dommer neste sesong

 

Dommer Kjell Ivar Lundvall har signert for til LFK. Dermed stiller LFK med dommer for første gang neste sesong.

 

 

Les mer …

Holta er 40 år

LFK gratulerer Holta og Lillesand kommune med jubileet for vårt kjære stadionanlegg. I august var det 40 år siden Lillesand Stadion, eller bare "Holta" på folkemunne, åpnet.

 

Les mer …

Flere nye spillere til LFK

Det er hektisk aktivitet på overgangsmarkedet nå like før fristen går ut 31.aug. I tillegg spillere som vi allerede har omtalt i tidligere nyheter har nå også Pål Imenes (20) og Marcus Hansen (15) signert for LFK. Og flere er på vei.

Pål Imenes (t.v) og Marcus Hansen har signert for LFK.

 

Les mer …

LFK skal reise kjerringa

I dag starter LFKs kamp mot nedrykk. For det er det handler om først og fremst. Tabellen lyver ikke og nå trenger vi poeng! Rygene kommer på besøk. Laget ligger 5 poeng foran oss på tabellen, så med seier i dagens kamp så øker vi sjansene betraktelig for å passere dem på tabellen utover i sesongen. Med tap blir det tungt. Dette er en 6-poengskamp med andre ord. Uansett, LFK ligger på trygg grunn for øyeblikket. Så det vitkigste blir å holde Tvedestrand og Grane bak oss.

Når det er sagt så har vi stor tro på laget vårt nå. Vi har hatt bra treninger i det siste og stemninga er god. Viesna Chau har vist at scoringsformen er på vei.

Nå har også Rune Imenes signert for LFK er spilleklar i dag. Rune kom fra Birkenes og ser frem til å prestere i sort og gult. Olav Lund og Dan Christian Birkeland signerte i løpet av sommeren og alle 3 er gode forsterkninger på laget.

Thom Jarle Thomassen dømmer kampen og han har med seg 2 assistentdommere også. Avspark kl 15 på kunstgresset.

Vi gleder oss!

 

 

 

Flere artikler …