Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater

Kampreferater

LFKs andre strake seier

LFK – Sørfjell 5-3 (1-1) LFKs andre strake seier er et faktum. Sørfjell var høyt oppe midtveis i 2.omgang, men da satte hjemmelaget inn innspurten.

 

LFK dominerte spillet gjennom hele kampen og alt utenom hjemmeseier ville vært et ran av gjestene. Likevel ble det mer spennende enn ønsket. Taulant Limani åpnet målkalaset etter 21 minutter med en herlig lobb over Sørfjell-keeperen. Nani rakk så vidt å smadre den over streken, og stjal egentlig Taulants mål. Men vi gir det til Taulant.

 

Vi skapte en haug av sjanser, men klarte ikke å omsette dem til mål. Litt flatterende var det da når Sørfjell utlikner 10 minutter før pause.

 

I pausen var vi ganske sikre på å ro denne seieren i land hvis vi bare fortsatte i samme kjør som i første omgang. Men 2.omgangen startet ikke så bra. Riktig dominerte vi spillet og skapte sjanser, men likevel var det gjestene som var giftigst foran målet. De scoret faktisk 2 ganger og ledet dermed 1-3 før LFK-maskineriet begynte slå ut for fullt. Det var gått 63 minutter da første redusering kom. Kushtrim Maxharraj har funnet scoringsformen og satte inn 2-3. Så 12 minutter før slutt fikk vi frispark 6 meter utenfor hjørnet av 16-meteren. Stian Amundsen slår et perfekt innoverskrudd innlegg. Ballen daler i ned rett foran målet der Dan Birkeland stusser ballen videre med pannebrasken i mål. Plutselig stod det 3-3 full jubel i LFK-leiren. Nå var de fleste langs siden sikre på at seieren var innen rekkevidde.

Kun 3 minutter etter utlikningen fikk vi corner. Stian Amundsen legger den mot nærmeste stolpe. Der står Dan Birkeland og flikker ballen videre inn i boksen. Målmaskin Kushtrim er på rett plass og banker ballen i nota. 4-3!

Ved 90 minutter spilt får vi straffespark som gjør at Kuhstrim setter spikeren i Sørfjell-kista. Det ender 5-3. Dette var en fantastisk lagseier der alle ga 100%. En meget god kamp igjen av LFK.

I neste kamp venter LIL2. Vi gleder oss veldig til torsdag neste uke.

 

 

 

Tapte mot bunnlaget

Tvedestrand - LFK 3-0 (1-0) LFK skuffet stort i den siste kampen før sommeren.Spillemessig var prestasjonen bra, men våre menn sviktet foran begge målene så ble dette en trist affære til slutt.

Les mer …

LFK reiste kjerringa og vant etter sluttdrama

Froland2-LFK 2-3 (2-0) Fotball kan være en berg- og dalbane! Fra LFKs svakeste prestasjon i år mot LIL2 på mandag, slår vi knallhardt tilbake borte mot Froland2. Etter en kalddusj i starten der vi ligger under 2-0 etter 5 min, jobber vi oss raskt inn i kampen igjen og viser de fremmøtte på tribunen at vi kan spille fotball. 2.omg var total dominans av våre beste menn.

 

Les mer …

Nedtur mot byrivalen

LFK-LIL2 1-3 (0-0) Laget vårt presterte årsverste mot byrivalen i mandagens kamp. Et hardtarbeidende blått lag gjorde at våre menn ikke fikk mål før det var for sent.

Vi gratulerer LIL2 med en meget god kamp og ser selv fremover mot neste. Det er heldigvis allerede på torsdag borte mot Froland2. 3 poeng der er målet.

Stian Amundsen scoret vårt mål rett for kampen var over. Assist med Ahmed.

 

 

Måltyven:

7 mål: Kushtrim

4 mål: Nani

3 mål: Loi,Kjetil

2mål: Buti, Taulant

1 mål: Ahmed, Tord, Stian


Assistkongen:

6 stk: Taulant

5 stk: Kush

3 stk: Kjetil

2 stk: Loi, Ahmed

1 stk:  Buti, Leif Arne, Sondre, Kenna

 

 

LFK viste lagmoral

Sørfjell – LFK 3-4 (3-1) LFK viste moral og vant borte etter å ha ligget under med 2 mål til pause. En fantastisk innsats i 2.omgang ga resultater.

Måljegere: Disse gutta vet hvor målet står. Kushtrim, Taulant og Nani (Foto:LFK)

 

Les mer …

En 1.omgang det luktet svidd av holdt til seier på Hove

Trauma2-LFK 4-5 (1-4) LFK sikret 3 nye poeng fredag kveld. Hatrick av Nani og 2 mål av Loi sørget for seier med hockey-sifre i det som etter hvert ble en neglebiter av en fotballkamp.

 

 

Les mer …

LFK mistet fokus og tapte

Hisøy-LFK 3-2 (1-0) Våre beste menn klarte dessverre ikke å følge opp den fine seieren mot Birkenes. Det ble tap mot Hisøy etter for mye fokus på dommeren i stedet for å spille fotball.

Les mer …

Oppdatering på B-laget etter 3 kamper

Go’gutta startet sesongen med 2-4-tap mot Lia. Våre mål ble scoret av Roy Kenneth og Nani. Deretter ble det stortap borte mot Just med 6-0. Den kampen er allerede glemt.

Men så er det en kamp som bør nevnes med mer enn bare en setning.

 

Les mer …

Historisk LFK-seier over Birkenes

LFK – Birkenes 4-2 (1-1) Vi var vitne til en historisk seier i kveld da LFK slo Birkenes for første gang i en obligatorisk kamp. Igjen slo LFK tilbake etter å ha ligget under, og påførte Birkenes årets første tap. Våre beste menn er i siget…

Denne gjengen er i flyten. Seier mot Birkenes smaker ekstra godt. Foran f.v Preben Amundsen (assistent-trener), Shun Phat Nham (spillende trener), Mats Schanke, Simen Ødegård, Yasir Afaan, Dan Christian Birkeland. Bak f.v Stanley Ntiamoah, Ivar Østerås, Rafal Brzezianski, Stian Amundsen, Boye Buckingham, Jon Inge Hafsett Nilsen, Sampsa Lohiniva, Kushtrim Maxharraj, Dominik Brzezianski. Loi Nham var også med, men er ikke på bildet. (Foto: LFK)

 

Les mer …

B-laget åpnet med hjemmetap

LFK2-Lia 2-4 (2-1) Go'gutta fortjente poeng i serieåpningen, men Lia vant til slutt med sin vante medisin.

 

Les mer …

Flere artikler …