Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater

Kampreferater

Nedtur mot Froland

LFK-Froland 2-4 (0-3) LFK gikk på en smell fredag kveld. Alle forventet seier mot Froland, men et tidlig mål i mot og en tidlig utvisning preget hjemmelaget resten av kampen.

'

Måljeger: Kushtrim Maxharraj scorer LFKs 2.mål for kvelden. Han scoret også det første.(Foto: Marius Jacobsen)

 

Les mer …

Fortsatt best i byen

Ikke uventet var det LFK som vant lørdagens byderby. Trass LILs litt heldige poengfangst så langt i sesongen og LFKs elendige seriestart, var det ingen i LFK som tvilte på hvem som var Lillesands beste fotballag.

Matchvinner: Simon Lund stiger til værs å scorer seiersmålet mot gamle lagkamerater. (Foto: Marius Jacobsen)

 

Les mer …

Årets første seier i boks!

LFK2 – Rygene2 4-0 (1-0) Endelig! En herlig stemning og fantastisk innsats ga resultater. Rygene2 fikk bank i Lillesand. Rett og slett deilig.

En glad gjeng etter årets første seier. (Foto: LFK)

 

Les mer …

LFK tapte bunnoppgjøret

Randesund2 - LFK 4-2 (1-0) LFK presterte årsverste i kampen som skulle vinnes. Lite fungerer om dagen og selvtillit har blitt et fremmedord. Nå er det samling i bånn, gutta. Verden står ennå og vi vet vi kan.

Simon Lund og Trygve Hunemo, LFKs beste i denne kampen, i tøff duell med med grønne menn fra Randesund.(Foto:Marius Jacobsen)

 

Les mer …

Thriller på Skarpnes

Øyestad – LFK 4-3 (1-2) LFK trodde de hadde berget et poeng på overtid, men marginene er fortsatt ikke på LFKs side. Etter utlikning i det 91.minutt, kom Øyestad tilbake og vant noe ufortjent.

Rune Imenes utlikner til 1-1 på straffe. (Foto: Marius Jacobsen)

 

Les mer …

B-laget ble slaktet i Solvika

Hånes - LFK2 9-1 (5-0) Huff og huff...dette er nesten for vondt til å legge ut på nett. Et lite samspilt LFK-lag fikk skamjuling på Solvika kunstgress mandag kveld. Det var mye som manglet, men la oss fokuserer på det positive. Viesna scoret et trøstemål på straffespark som han selv fremskaffet.

Kristoffer stopper et av de mange angrepene til hjemmelaget. (Foto: Marius Jacobsen)

Les mer …

Tap i årets første hjemmekamp

LFK – Trauma 1-5 (1-2) Trauma ble for sterke for LFK og tok med seg alle 3 poengene tilbake til Tromøya torsdag kveld. Bortelaget vant fortjent, men 1-5 lyver litt.

Bare nesten: Olav Lund får en gylden mulighet i 1.omgang, men ballen går like over.
(Foto: Marius Jacobsen)

 

Les mer …

Knepent tap for B-laget

LFK2 – Lia 1-2 (1-1) Go’gutta hadde fortjent poeng i årets første kamp, men bortelaget rodde i land seieren.

Åpnet målkontoen: John Tore Flesjå scoret årets første LFK-mål i kveld.

 

Les mer …

LFK tapte serieåpningen

Imås - LFK 1-0 (1-0) Det ble 1-0-tap i årets første kamp for LFK. Etter en dårlig 1.omgang hevet gutta seg, men det holdt dessverre ikke til poeng.

Per Sergio Stoveland dribler av to Imås-spillere mens Dan Christian Birkeland og Stian Berntsen i bakgrunnen er på vei fremover. Dessverre ble ingen mål til LFK i kveld. Foto: Marius Jacobsen

 

Les mer …

Poengdeling i serieavslutningen

Imås LFK 1-1 (0-0) God innsats sikret uavgjort og 1 poeng i sesongens siste kamp på PS Anlegg Arena i Imås. Trass 7 forfall fra faste a-spillere så klarte bortelaget å gi de blå en skikkelig kamp. Det vitner om en stor bredde i klubben.

Imås-sjanse: LFKs nye keeper Rafal Brzezianski er oppe og plukker ned et skudd i 1.omgang. Kongeredning! (Foto: Marius Jacobsen)

 

Les mer …

Flere artikler …