Neste kamper

Hovedsponsor

Sponsorer

 

 

 

Tabellen

Home Referater

Kampreferater

Sørfjell var effektive mot LFK2

(Sørfjell - LFK2 5-0) B-laget gikk på et nytt tap på Eydehavn Gress onsdag kveld. Hjemmelaget fikk et heldig første mål og så en kjempebillig straffe som de scoret på før pause.

 

Les mer …

LFK ødela for opprykkssjansene til Gimletroll

(Gimletroll-LFK 1-1) LFK var best på Prestheia kunstgress, men manglet marginene for å ta med hjem alle 3 poengene.

 

 

Les mer …

B-laget yppet seg mot LIL

(LFK2-LIL 1-3) Go'gutta våre hadde alt å vinne torsdag kveld og ga LIL kamp om poengene. Selv om LIL var storfavoritter før avspark, ble det en jevn kamp.

 

Les mer …

B-laget ser frem mot LIL-kampen til torsdag

Forrige torsdag var Go'gutta våre borte på Fevik og fikk juling av Express2. Det ble 10--tap, men spillemessig var ikke Express 10-0 bedre LFK2. Uansett så var rødtrøyene for tøffe for bortelaget. Ikke noe mer å si om den kampen.

Nå ser B-laget frem mot torsdagens kamp på Holta. Motstander er LIL som kjemper om play-off-plass i 6.divisjonens avd.1. Laget tapte 1-4 mot Lia lørdag og er sikkert revansjesugne mot LFKs andrelag. Espen Sjølunds gutter trenger en 3-poenger for å beholde tabelltoppen. Med tanke på tabellsituasjonen er LIL klare favoritter til denne kampen, men det har vist seg tidligere at i slike lokaloppgjør kan bli jevnere enn LIL setter pris på. Vi gleder oss i hvert fall til å gi LIL kamp om poengene!

 

LFK fikk sin revansje

(LFK-Imås 5-4) Mandag 30.april tapte LFK 8-0 for Imås. Det er flaueste tapet i klubbens historie. I kveld slo de sorte og gule hardt tilbake og vant fortjent 5-4.

 

Humøret på LFK-gutta var mye bedre enn kvaliteten på bildet. Dette var en en jubelkveld for LFK!

 

 

Les mer …

Komfortabel seier på Bjønnes

(Grane-LFK 2-7) LFK sikret langt på vei plassen i 5.divisjon da Grane ble beseiret fredag kveld. Det svingte av bortelaget, og Grane hadde ingenting å stille opp med.

LFKs tropp mot Grane: Bak fra venstre Roy Tømte, Trygve Hunemo, Olav Lund, Jan Fredrik Gunnufsen, Kenneth Hestholm, Kenneth Berntsen, Dan Christian Birkeland, Rune Imenes, Dilshod Zakharov. Foran fra venstre Per Mikkel Haldorsen, Phat Nham (trener), Andreas Ludviksen, Haider Rubaii, Viesna Chau, Loi Nham, Pål Imenes

 

Les mer …

B-laget slo Høvdingen

(LFK2 - Høvdingen 2-1) Go'gutta fikk sin revansje mot Vetle Andersens gutter torsdag kveld. Hjemmelaget trakk det lengste strået i en tett og jevn kamp.

Frode Bjørkløw ble "Man of the Match" med 2 scoringer (mangler bilde av deg, Frode!).

 

Les mer …

Fremgang for LFK, men fortsatt ikke godt nok

(LFK-Donn2 2-4) Det ble nok et tap for LFK fredag kveld. Akkurat som i vårkampen mot  Donn2, burde de sorte og gule minst hatt ett poeng.

 

Les mer …

LFK skuffet i Risør

(Risør-LFK 8-2) Etter en god start på høstsesongen mot Rygene, traff vi landjorda knallhardt på fredag. Vi fikk juling i Risør.

LKFs nr 7 Loi Nham kom til kort mot Risørs nr 7 Erik Mykland.

 

Les mer …

B-laget fikk kjørt seg mot Rygene2

LFK2 - Rygene2 3-10) Det ble ishockeyresultat i kampen mot Rygene2 på onsdag. Det er ikke allverdens å si om kampen, men Rune Imenes åpnet scoringskontoen i LFK-drakta selv om det kun var for 2.-laget. Imenes puttet 2, mens Forde Bjørkløw satte inn et mål som burde vært filmet. Bjørkløw banket ballen i vinkelen på volley i ren "Solskjær mot Azerbaidjan"-stil!

Kampen ellers var stort sett et mørkt kapittel. Men den er egentlig allerede glemt. Nå gleder vi oss bare masse til tordag når vi skal møte LILs B-lag. Det blir gøy!

Rune Imenes scoret sine første 2 mål i LFK drakt på onsdag. Nå venter større oppgaver for A-laget.

 

 

Flere artikler …